Wie zijn wij

 

Een poeliersbedrijf dat gestart is in 1945 als ambulante handel in boter en eieren, stilaan uitgebreid met wild en gevogelte, en geëvolueerd tot een van de grootste poeliersspeciaalzaken van de streek.

Sinds 1989 wordt de zaak uitgebaat door de derde generatie van de familie Lieben. Op 12 augustus 2003 is de nieuwbouw langs de oorspronkelijke winkel geopend. Hier kunnen wij, in een aangepast kader, ons uitgebreid assortiment aanbieden in overeenstemming met de laatste hygiënische normen. Sinds 2017 is de locatie uitgebreid met visspeciaalzaak Vandermaesen en ambachtelijke zuurdesembakker Koek en Brood.

 

Vers gevogelte en wild, in een zeer ruim assortiment van verwerkingen, is nog steeds de sterkste kant van ons bedrijf. Ook voor de horeca bieden we een uitgebreid assortiment topgevogelte en wild aan uit binnen- en buitenland. Daarenboven doen we alle bewerkingen van hele kip tot kant-en-klare maaltijden in eigen keuken, zodat wij de versheid van onze producten optimaal kunnen garanderen. 

 

De meeste producten, zoals gehaktbereidingen, worden tot 3 keer per dag vers bereid zonder overbodige bewaarmiddelen en hulpstoffen. Daarnaast bieden wij ook een assortiment eigen bereidingen, huisgemaakte soepen, sauzen, groenten, conserven, delicatessen en diepvriesproducten aan. Kip aan het spit, spareribs en bijhorende warme bereidingen worden gedurende de gehele dag bereid en worden warm aangeboden.

Om hygiënische redenen bieden wij enkel voorverpakte charcuterie aan. Ons assortiment evolueert in functie van het marktaanbod en de vraag van ons cliënteel. Wij staan steeds open voor suggesties van Uwentwege.

Maatwerk is onze specialiteit, de meeste producten kunnen aangepast worden aan Uw specifieke wensen.